Vacature: Campaigner

dakbezetting advionics

Word jij onze nieuwe collega?

Vredesactie is op zoek naar een campaigner voor een halftijds contract van onbepaalde duur om de campagne ikstopwapenhandel.eu te versterken.

We zoeken

Een organizer. Iemand die complexe dossiers kan vertalen naar breed gedragen campagnes. Die mensen in beweging kan zetten. Die verontwaardiging kan vertalen naar politieke eisen. Een netwerker ook, die mensen kan overtuigen en betrekken. Iemand die onze organisatie mee vorm wil geven en wil meedenken over hoe we onze huidige manier van werken kunnen verbeteren en aanpassen aan een veranderende samenleving.

Je komt terecht in het campagneteam van de wapenhandelcampagne. Samen met collega's en vrijwilligers denk je na over de strategische lijnen van de campagne. Je bouwt de bestaande campagne verder uit en je zoekt nieuwe manieren om mensen te betrekken. Je zet acties en activiteiten op. Je denkt mee na over een duidelijke communicatie naar specifieke doelpublieken. Bij voorkeur heb je voeling met acties van burgerlijke ongehoorzaamheid.

Je functioneert als een lid van een horizontaal georganiseerd team. Dat betekent dat je meedenkt over de werking van de organisatie en er vanuit jouw capaciteiten aan bijdraagt. De nodige zelfredzaamheid en creativiteit is essentieel. Je geeft je eigen takenpakket mee vorm en je plant je taken zelfstandig.

Je profiel

  • Je hebt ervaring met campagnewerk en het opzetten van acties

  • Je hebt ervaring in de non-profit, affiniteit met het thema wapenhandel is een pluspunt

  • Je bent sterk in mondelinge en schriftelijke communicatie

  • Je bent gemotiveerd om te werken als lid van een horizontaal team, met ruimte voor eigen inbreng

  • Je kan vrijwilligers omkaderen met zorg en enthousiasme

  • Je kan zelfstandig werken, in samenwerking met collega's, vrijwilligers en partners

  • Je spreekt vlot Nederlands, en Engels. Vlot Frans is een plus

  • Ervaring met sociale media is een pluspunt

  • Occasioneel avond- en weekendwerk schrikken je niet af

  • Je kan je vinden in onze visie (zie https://www.vredesactie.be/#wie-we-zijn)

We bieden

Een halftijdse job (19u/38) voor onbepaalde duur in een geëngageerd, dynamisch, horizontaal team. Een boeiende en motiverende werkomgeving waarin jij het verschil kan maken. Verloning volgens barema B1A van het paritair comité 329.01, plus maaltijdcheques en 100% terugbetaling van vervoerskosten. Ons kantoor is in Berchem, op wandelafstand van station Antwerpen-Berchem. Indiensttreding vanaf 1 september 2019.

Interesse?

Stuur je cv en motivatiebrief door ten laatste op 2 juni 2019 naar an@vredesactie.be met vermelding “Vacature campaigner” in de titel. Een aantal kandidaten wordt gevraagd om een schriftelijke proef op te lossen (thuis). Op basis daarvan wordt een aantal mensen uitgenodigd voor een gesprek. Iedereen die zich kandidaat stelt, krijgt een antwoord, ten laatste op 7 juni 2019. De gesprekken zullen doorgaan op 18-19 juni 2019.