Train-de-trainers weekend 'Leren faciliteren'

Werk jij mee aan maatschappelijke verandering? Wil je jouw skills in het begeleiden en ondersteunen van groepen oefenen, bijschaven en verdiepen? Kom naar het train-de-trainers weekend van Tractie en leer tools en methodieken kennen voor trainingen, workshops en besluitvorming.

Trainers- en facilitatieskills zijn cruciaal om sociale verandering succesvol te organiseren en bewegingsopbouw vorm te geven. Met die vaardigheden en tools wakkeren we actieve deelname aan, begeleiden we efficiëntere vergaderingen en stroomlijnen we basisdemocratische besluitvorming. Zo ondersteunen we mensen om creatieve en succesvolle acties en campagnes op te zetten, maken we groepen duurzamer en sociale bewegingen sterker.

 

train-de-trainers


In dit weekend:

  • verwerf je dieper inzicht in hoe mensen in groepen leren
  • breidt je je toolbox uit met methodieken voor trainingen, workshops en besluitvormingsprocessen
  • leer je een praktisch kader aan voor het ontwerpen van workshops
  • kan je experimenteren en oefenen met nieuwe tools en skills

Een weekend lang wissel je met trainers-facilitators ervaringen en inspiratiebronnen uit. De trainers van Tractie creëren een inspirerende leeromgeving op maat van de groep.

Aanmelden kan via deze pagina: https://tractie.be/nl/form/leren-faciliteren-nov-dec-2019 Opgelet: de plaatsen zijn beperkt.

Meer info op www.tractie.be

Met financiële steun van het International Nonviolence Training Fund van het AJ Muste Institute - http://ajmuste.org/.

Datum