ACTIE: Nodig jezelf uit voor de conferentie van het Europees Defensie Agentschap (EDA)

do, 23/11/2017 - 06:30 to 17:00

De wapenindustrie heeft Europa stevig in zijn greep. De EU wil de volgende tien jaar 40 miljard uittrekken voor onderzoek en ontwikkeling van nieuwe wapens. Subsidies voor een industrie met bloed aan de handen: daar wordt de wereld niet beter van,  integendeel. De wapenbedrijven wél.

Hoe krijgt die wapenindustrie dat toch voor mekaar? Dat kan je binnenkort zelf zien op de jaarlijkse conferentie van het Europees Defensie Agentschap (EDA)  in Brussel. Wapendealers en beleidsmakers komen er achter gesloten deuren samen en bepalen hoe de wereld van morgen eruit zal zien.

Wat hebben ze te verbergen? We nodigen onszelf uit om mee te vergaderen en te verhinderen dat de lobbyisten hun werk kunnen doen. Ga je mee?

stap 1 : laat ons weten dat je meedoet, stuur een mail naar ikstopwapenhandel@vredesactie.be
stap 2: schrijf je ook officieel in voor het lobby-evenement. We bezorgen je via mail alle info over hoe je dat kan doen.
stap 3: nodig al je vrienden uit om mee te doen
stap 4: trek je beste conferentie-outfit aan en kom ' s ochtends vroeg naar de briefing, daarna gaan we samen naar de conferentie
 

Er gaat een paar weken later nog een ander lobby evenement door in Brussel waarop je jezelf kan uitnodigen: de European Defence Industry Summit, op 4 december.

Kijk op onze facebookpagina voor meer info.

Themas: